Over ons

Behave bestaat al sinds 1975 en heeft zijn assortiment in de jaren 90 ontwikkelt van importbedrijf en groothandel in geschenkartikelen tot modebijou. Ons uitgebreide en uiteenlopend assortiment spreekt vrouwen maar ook mannen aan, in verschillende leeftijdscategorieën met verschillende stijlen. Wij noemen ons zelf dan ook de online sieraden winkel voor iedereen.

“Behave it makes you look good.”

Bij Behave vinden we het belangrijk dat onze klanten er op hun best uit te zien. Appearance, fashion en trends zijn volgens ons de key elementen om er goed uit te zien. Maar we gaan ook een stapje verder.

A smile is the prettiest thing you can wear.”

Als je je goed voelt, straal je dat ook uit. Volgens het team van Behave maakt een lach je look helemaal af. Wij doen dan ook ons uiterste best om een lach op het gezicht van onze klanten te laten verschijnen. Tevreden klanten vinden wij erg belangrijk en het leveren van een goede service staat hoog op ons lijstje.

Al jarenlang zijn wij een van de belangrijkste leveranciers in vele bijouterieën in Nederland, België en Duitsland. Inmiddels is alweer de 3de generatie werkzaam binnen ons bedrijf, Anne van de Vijver is de initiatiefneemster achter de Behave webshop. Met een passie voor fashion en trends zoekt ze met veel plezier naar nieuwe hippe items voor u. Dit doet ze niet alleen, Paul van de Vijver is met zijn jarenlange ervaring binnen de bijoubranche onmisbaar binnen Behave. Samen met het Behave team proberen zij iedere klant een unieke koopbeleving te bieden.